Social Media – Waarom?

BICtime to be realWist je dat er meer toestellen op het internet zijn aangesloten, dan dat er mensen op de wereld zijn? Deze enorme massa aan toestellen en de data die ze genereren, houdt iedereen in verbinding met elkaar.

Nergens is hun aanwezigheid zo voelbaar als binnen de verschillende social media platformen. Elke minuut worden er duizenden foto’s gedeeld via Instagram, tienduizenden berichten gedeeld op Twitter, voor uren en uren filmpjes geüpload naar YouTube en meer dan honderdduizend berichten op Facebook gepost.

Het is niet meer dan logisch dat jouw bedrijf daar ook deel van wil uitmaken, en BICtime is het bedrijf om je daarbij bij te staan en te begeleiden.

social media een versnelling hoger

Kort door de bocht kan je zeggen dat Social Media vandaag de dag door alles en iedereen wordt gebruikt. Social Media gaat over wat er omgaat in ons dagelijks leven, thuis, op straat, en ja ook in het bedrijfsleven. En dit alles kan goed nieuws zijn voor u als individu en/of bedrijf.

BICtime helpt u, via Social Media, om bruggen te bouwen, zodat meer mensen uw naam herkennen, en uw website zien.

U kan via Social Media adverteren, en op deze manier promoties, acties en producten in
de kijker plaatsen. En niet alleen dat, het helpt u ook interactief te communiceren met uw klanten. U kan met hen overleggen om een vertrouwensrelatie op te bouwen. U kan zelfs vragen om een review te plaatsen, om op die manier uw dienstverlening te verbeteren.

BICtime maakt u en/of uw bedrijf Social Proof, zonder dat u zeer grote budgetten daarvoor hoeft te voorzien.

Bictime social media 2

De mogelijkheden van social media zijn bijna eindeloos,  en de uitkomst, wel die zal wel eens zeer verdienstelijk kunnen zijn. Bij BICtime helpen we u, om uw Social Media aanwezigheid te managen, wij maken u Social Proof.  We ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden uw Social Media platformen voor u. Dit alles doen we op een zeer transparante manier, zonder dat u al te grote budgetten moet voorzien.

Wil je graag meer weten, neem dan contact met ons op. Het eerste gesprek is vanzelfsprekend gratis, we stellen voor met koffie?

contact